Bruvik Black Gold II GMT Chronofly

Om klokken
BLACK GOLD II GMT CHRONOFLY er inspirert av det historiske oljefunnet på Ekofisk i 1969. Pionerene med mål å finne naturressurser på norsk sokkel ga ikke opp, og funnet av oljen representerte et stort skifte i norsk industri.
 
BLACK GOLD II GMT CHRONOFLY er en hyllest til denne historiske epoken og er produsert i et begrenset antall på 169 eksemplarer, som en referanse til 1969, året for det store gjennombruddet og det endelige funnet av olje i Nordsjøen.
  • Diameter: 43mm
  • Høyde: 15,85mm
  • Sort DLC kasse med keramisk bezel
  • Safirglass på begge sider
Veil KR 44.000,-
  • Vanntett til 200 meter med skrukrone og skrulokk
  • Swiss Made Manufacture automatisk urverk med GMT og Flyback Chronograph med 70 timer gangreserve
  • Begrenset til 169 eksemplarer

Kassen:

Kassen er produsert i stål med matt sort DLC finish, har en dreibar bezel produsert i 3D High Tech to-tonet keramikk med matt base og blankpolert kant. Dette gir klokken et teknisk, men tydelig utseende, med detaljer som vil skifte under ulike lysforhold.

Kronen og trykkerne er også blankpolert, som gir et fint fargespill mellom de ulike detaljene på klokken.

Kassen er vanntett til 200 meter, har skrukrone og buet safirglass med trippel antireflekterende belegg som gjør klokken enkel å lese under alle lysforhold. Klokken har transparent baklokk som gir innsyn til urverket som er finishert med en spesiell antrachite rotor med gravert logo.

Skive og indekser:

Skiven er utført med «Cous de Paris»-mønster og de tre subdialsene er er utført med et rundt CD-mønster. Visere og indekser er finishert i rosegull med selvlysende Super Luminova som gjør klokken enkel å lese under dårlige lysforhold.

Rem:

Klokken kommer med en behagelig gummirem med mønster for å matche skiven og dobbel foldespenne. En myk lærrem med alligatormønster og oransje søm blir også tilgjengelig.

Urverket:

På innsiden slår et top notch Swiss Made Manufacture verk med Flyback Chronograph og GMT funksjon. Klokken har 70 timer gangreserve og er satt sammen av noen av de beste urmakerne i verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *