Ypperlige gaveartikler – fra Montblanc

 

I mer enn 100 år har Montblanc holdt fast ved tradisjonene om varige verdier og utsøkt håndverk. Huset inngår ingen kompromisser når det gjelder design og kvalitet, som gjenspeiles i deres kolleksjoner av ur, skriveinstrumenter, skinnvarer, solbriller og parfyme. Det ikoniske hvite snøtopp emblemet forestiller snøen som alltid ligger toppen av Montblanc fjellet, som et symbol på høy kvalitet.

Merkets historie begynner i Hamburg i 1906. Det er en æra for teknisk oppvåkning, og de tre grunnleggerne Eberstein, Nehemias og Voss startet produksjonen av verdens beste fyllepenner. Med en Rouge et Noir, trengte du ikke risikere å ødelegge ditt flotteste antrekk med blekk. Hamburg var et av Europas samlepunkt til resten av verden, nye ideer spredte seg raskere enn aldri før, og det tyske selskapet vokste raskt. I 1924 lanseres pennen som fortsatt er like populær og aktuell i dag, den legendariske Meisterstück. Den ikoniske pennen har blitt verdenskjent som følge av eksemplarisk design, funksjonalitet og kvalitet. Vi har kolleksjonen både med gull- og platinabelagte detaljer på lager, en ypperlig gave til alle stil- og kvalitetsorienterte.

Mens produksjonen av penner går sin gang på hovedkontoret i Hamburg, produseres det samtidig luksuriøse skinnvarer på Montblanc sitt pelleteria i Firenze. Det benyttes kun top grain skinn i produksjonen, som er det aller ytterste skinnet på dyret. Det stilles høye krav til leverandørene, og til kvaliteten på skinnet som leveres. Skinnet kontrolleres gjennom en rekke forskjellige tester. Alt for å sikre den høyeste kvalitet. Vi tilbyr bager, sekker dokument-, og toalettmapper, i tillegg til små aksessoirer som pennetuier, lommebøker, kortholdere og nøkkelringer, i forskjellige kolleksjoner.

 

 

I 1997 startet Montblanc produksjonen av ur. Den første fabrikken blir til blant de sveitsiske Jurafjellene, i en villa som er bygget samme år som Montblanc ble grunnlagt, i 1906. På Montblanc´s Watch & Quality Excellence Center, i Le Locle, kombineres tradisjonelt urmakeri med topp moderne teknologi. All ekspertisen som trengs fra design, til konstruksjon, prototyping og sluttmontering, finnes her.

Når de utallige delene er dyktig assemblert, går veien videre til den strenge testprosedyren, Montblanc Laboratory Test 500, som tester for ytterste presisjon og absolutt perfeksjon. Klokkene gjennomgår her en rekke kontroller og tester for presisjon og kvalitet, herunder forskjellige tester for daglig slitasje, forhold samt en sjekk av klokkens spesifikke funksjoner.

 

Fabrikken i Villeret, Montblanc´s Movement & Innovation Excellence Center, ligger i samme bygning der den legendariske kronograf produsenten Minerva ble grunnlagt i 1858. Fokuset ligger på utvikling, prototyping og montering av alle in-house verkene fra Montblanc, med alt fra enkle funksjonelle komplikasjoner, til innovative og banebrytende høykomplikasjoner. Fabrikken i Villeret er blant de siste hvor de fleste av de mikromekaniske operasjonene i urmakeriet fremdeles er utført for hånd. Montblanc er en av få produsenter som har kunnskapen, kompetansen, verktøyet og urmakerne som trengs til å utvikle og produsere ur i tråd med den autentiske sveitsiske urmakertradisjonen. Ved å følge sin arv og prinsippene som hører til, produserer mesterhåndverkerne i Villeret ur med eksklusive komplikasjoner med håndverk og finisjering i verdensklasse.

Sjekk ut hele kolleksjonen vår her 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *